webdesign.

3

De voordelen van webdesign – een website 

Reclamebureau Sticky Nectar is hét creatieve brein achter succesvolle connecties. Met onze digitale visitekaartjes, oftewel websites, leggen wij de basis voor een krachtige band met (potentiële) klanten.

Bereikbaarheid is essentieel en met een website zijn jullie altijd binnen handbereik. Laat je bezoekers in één oogopslag kennismaken met wie jullie zijn, wat jullie doen en wat jullie uniek maakt. Een investering in een website is niet alleen slim, maar ook buitengewoon rendabel. Ontdek zelf de kracht van een op maat gemaakte website van Sticky Nectar, het reclamebureau van Veenendaal.

Mobile responsive.

Wist je dat maar liefst 70% van de internetgebruikers websites bezoekt via hun mobiele telefoon? Bij Sticky Nectar zorgen we ervoor dat jouw website volledig “Mobiel Responsief” is, wat de gebruikerservaring verbetert en je SEO-prestaties optimaliseert.

Met onze expertise vergroot je de toegankelijkheid voor jouw doelgroep en verbeter je je online zichtbaarheid. Kortom, kies voor Sticky Nectar voor een mobielvriendelijke website en betere online resultaten.

Onze werkwijze.

Voor de creatie van jullie website maken wij gebruik van het veelzijdige WordPress-platform, het meest uitgebreide Content Management Systeem (CMS) online. Hierbij hebben jullie de keuze: willen jullie een website gebaseerd op een bestaand thema, of liever een volledig op maat gemaakte website? De beslissing is aan jullie.

Indien jullie wijzigingen op de website willen aanbrengen, is dit eenvoudig te realiseren. Jullie kunnen dit zelf doen, maar bij Sticky Nectar ontzorgen we jullie hier graag in.

Voorafgaand aan de lancering van de website onderwerpen wij deze aan uitgebreide tests. Dit doen we om te waarborgen dat jullie website geoptimaliseerd is voor alle soorten bezoekers. Jouw online aanwezigheid is onze prioriteit.

get sticky with us.

Ben jij klaar om samen te werken?

Twijfel niet, en neem nu vrijblijvend contact op!

 

info@stickynectar.com

0318 42 50 18

×