ons verhaal.

3

stick to
your story.

Geen enkel verhaal is hetzelfde, jullie verhaal is uniek. 

Daarom werkt Sticky Nectar niet voor jullie, maar met jullie. Samen gaan we aan de slag om jullie klanten kennis te laten maken dit verhaal. Hoe lang of kort jouw verhaal is, Sticky Nectar is jouw bureau voor grafisch design, branding en webdesign. 

Ongeacht of jullie al jaren aan het ondernemen zijn of net bestaan, Sticky Nectar is altijd opzoek naar een nieuwe uitdagingen. Met een flinke dosis creativiteit en een passie voor ontwerp zijn we niet bang om buiten de lijntjes te kleuren.

Ons verhaal.

Sticky Nectar is opgericht in 2022 als eenmanszaak. Momenteel is het eigenlijk ‘mijn verhaal’. Maar zo zie ik, Brandon van Veldhuizen, het niet. Ik ben Sticky Nectar begonnen omdat ik bedrijven wil helpen met het visualiseren van hun verhaal. Met als visie, ik werk niet voor jullie maar samen met jullie.

In 2009 ben ik in de grafische wereld gerold. Ik zat nog maar net in de brugklas toen ik wat Photoshop filmpjes tegenkwam op youtube. Als kind was ik altijd al bezig met ontwerpen en tekenen, maar onwetende dat dit ook op de computer kon. Na veel filmpjes en onderzoek ben ik zelf aan het Photoshoppen gegaan, en uiteindelijk rolde de rest van de Adobe programma’s er ook in. Elke vrije middag van school zat ik thuis te ontwerpen, en was ik bezig met het ontwikkelen van nieuwe skills.

Het is ook niet gek dan dat ik na mijn middelbare school koos voor de opleiding; grafisch design. Hier leerde ik nog meer fijne kneepjes van het vak, en ging ik mij meer richten op het zakelijke gebied. Ook leerde ik hier om websites te bouwen. 

Na mijn opleiding ben ik in dienst gegaan bij een StudioSign als grafisch designer, waar ik nog steeds met veel plezier werkzaam ben. Maar de droom om mijn eigen bureau te hebben spookte altijd nog door mijn hoofd. En deze droom heb ik dus in 2022 waar gemaakt.  

Remote werken.

Voor zowel de klant als voor mijzelf wil ik flexibiliteit. Dat is de reden waarom ik remote werk.

Een kop koffie, geen probleem!  Ik kom graag langs voor een gesprek, we kunnen ergens afspreken of kiezen voor een virtuele afspraak. Ik kijk er naar uit. 

×