grafisch design.

3

Jouw verhaal, verteld doormiddel van tekst en beeld.

Jullie verhaal maar dan visueel. 

Als bedrijf of merk wil je opvallen en herkenbaar zijn, maar waar moet je beginnen? Je hebt al een idee hoe het eruit moet komen te zien maar hebt bij de uitvoering wat hulp nodig? Wij helpen jou graag met het uitvoeren van jouw idee. 

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Bij Sticky Nectar zijn wij een ster in het uitwerken en ontwerpen van alle middelen die jullie als organisatie nodig hebben. Wij als all-in branding agency zijn gespecialiseerd in zowel offline als online middelen. Bij offline middelen kan je denken aan en logo, visitekaartjes, briefpapier, stickers en flyers. Maar ook voor grotere projecten zoals de aankleding van een bedrijfspand of het ontwerp van jullie bedrijfsauto draaien wij onze hand niet om.  Op het gebied van online middelen kan je denken aan een website, advertenties en social media berichten. 

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie nog hulp nodig hebben bij het vertalen van jullie verhaal naar een passende uitstraling, ook daar kunnen wij jullie bij ondersteunen. Samen gaan wij brainstormen over hetgeen wat jullie organisatie nodig heeft om op te vallen. Voor meer informatie, klik hier. 

Get sticky with us!

Ben jij klaar om samen te werken?

Twijfel niet, en neem nu vrijblijvend contact op!

 

info@stickynectar.com

0318 42 50 18

×